Tamera Mowry reageert op de hoop van haar kinderen op nog een broer of zus, grapt 'haar eieren en haar lichaam is klaar!'

23 Jan 2023

Tamera Mowry reageert op de hoop van haar kinderen op nog een broer of zus, grapt 'haar eieren en haar lichaam is klaar!'

Tamera Mowry overweegt of ze een derde baby zal krijgen. (Foto: Daniel Knighton/Getty Images)

De kinderen van Tamera Mowry mogen niet hopen op nog een broer of zus.

De Sister, Sister-actrice, die kinderen Aden, 10, en Ariah, 7, deelt met haar man Adam Housley, ging vrijdag naar Instagram om haar gevoelens over het krijgen van een derde baby te delen. In de video, die ze de titel "Als de kinderen me om een ​​andere broer of zus beginnen te vragen", synchroniseerde de lip van de tv-ster het woord "Whoa" terwijl het overal in haar woonkamer opdook - om te bewijzen hoe absurd de vraag was.< /p>

Mowry, 44, verduidelijkte haar video in haar Instagram-onderschrift en schreef: “Tenzij we adopteren! Deze mama, haar eieren en haar lichaam is klaar! Ik werk nog steeds van het zwangerschapsgewicht van Ariah af.”

Ze vroeg haar volgers: 'Hebben andere moeders iets te melden? Of leuke verrassingen gehad?”

De volgers van Mowry kunnen zich zeker inleven. Een van hen schreef in de commentarensectie: “Mijn 3 dochters vroegen en baden 4 jaar lang elke ochtend en avond voor nog een broer of zus. Mijn man en ik waren klaar en hadden geen interesse in nog een… of dat dachten we… We hebben net een maand geleden onze 4e dochter gekregen.”

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

Een ander voegde eraan toe: “Ik heb net mijn 3e twee maanden geleden gehad en ze vragen nu al om nog een broer of zus. Ik ben KLAAR klaar.”

De voormalige gastheer van The Real heeft zich eerder openlijk uitgesproken over het houden van haar familie-eenheid zoals die is. In december 2022 vertelde de auteur You Should Sit Down For This aan People dat de feestdagen een bijzonder speciale tijd zijn, en legde uit: "Het is zo'n zegen - en ik wil het zo lang mogelijk vasthouden, ik bid dat het in de toekomst zo zal zijn - maar we houden er letterlijk van om quality time samen door te brengen. Zoals mijn kinderen graag bij ons gezin zijn."

In november 2021 deelde ze haar beste opvoedingstips met Good Morning America.

"Ik zou zeggen, bekijk het gewoon dag voor dag. Weet dat je best goed genoeg is", zei Mowry destijds. "Er zullen dagen zijn dat je het samen hebt en er zullen dagen zijn dat je uit elkaar valt en dat is oké! Het is een deel van de reis. Het is het leven."

De Twitches-ster benadrukte: "Ik zeg altijd: perfectie bestaat niet. Het bestaat gewoon niet."

Wellness, ouderschap, lichaamsbeeld en meer: ​​maak kennis met de persoon achter de hoo met de Yahoo Life-nieuwsbrief. Meld u hier aan.