Mike McCarthy over laatste toneelstuk: Het kwam niet op gang, dat was duidelijk niet het plan

23 Jan 2023

Mike McCarthy over laatste toneelstuk: Het kwam niet op gang, dat was duidelijk niet het plan

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

Het laatste spel van het Cowboys-seizoen begon met het teruglopen van het centrum van Ezekiel Elliott en eindigde met een korte pass naar KaVontae Turpin.

Elliott stelde zich in het midden op om quarterback Dak Prescott te verslaan met de rest van de aanval verspreid over de scrimmagelijn voor wat leek op een poging om een ​​pass te voltooien en vervolgens de bal lateraal over het veld te beginnen. 49ers linebacker Azeez Al-Shahir stoomde Elliott direct na de snap en zette Prescott in het midden onder druk voordat de quarterback Turpin raakte voor een korte winst.

49ers cornerback Jimmie Ward tackelde Turpin direct na de vangst om een ​​feest te vieren en Cowboys-hoofdcoach Mike McCarthy was niet in de stemming om uit te weiden over wat er in de slotsnap voor de Cowboys misging toen hij na afloop met verslaggevers sprak. spel.

"Ja, het kwam niet op gang", zei McCarthy via NBCSportsBayArea.com. “Ik wil er echt niet op ingaan, maar dat was duidelijk niet het plan. Het is duidelijk een gadgetspel of wat dan ook. Het is een last-play-situatie call die we oefenen."

Het is veilig om te zeggen dat het stuk er in de praktijk heel anders uit moet hebben gezien dan op het veld en de Cowboys hebben nu maanden de tijd om iets anders te bedenken om te proberen de volgende keer dat ze hun laatste foto maken met nog veel veld te dekken.

Mike McCarthy over laatste wedstrijd: het kwam niet op gang, dat was duidelijk niet het plan dat oorspronkelijk verscheen op Pro Football Talk