Het bericht duikt weer op dat Lamar Jackson 133 miljoen dollar volledig gegarandeerd heeft afgewezen

23 Jan 2023

Het bericht duikt weer op dat Lamar Jackson 133 miljoen dollar volledig gegarandeerd heeft afgewezen

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

Op de eerste zondag van de reguliere competitie meldde ESPN-verslaggever Chris Mortensen dat Ravens-quarterback Lamar Jackson een contractaanbieding afwees die hem $133 miljoen volledig gegarandeerd zou hebben opgeleverd bij ondertekening. Zeer recent meldde ESPN-analist Ryan Clark hetzelfde.

Dit is wat we in september zeiden, aangezien het nog steeds van toepassing is: “De rapportage vertoont enkele hiaten die een volledige beoordeling van het aanbod onmogelijk maken. Wat zou de cashflow van het eerste jaar zijn geweest? Hoeveel van het contract zou zijn gegarandeerd voor letsel? Hoeveel van de blessuregarantie zou in maart 2023 zijn omgezet in een volledige garantie, aangezien ze hem onmogelijk al na één jaar zouden hebben geschorst, gezien wat ze hem in 2022 zouden hebben betaald?”

Het is onmogelijk om een ​​deal volledig te evalueren zonder de volledige waarde ervan te kennen. Elke betaling, elke garantie, elke verwervingsdeadline, elke stimulans, elke roltrap, elke de-roltrap, elke trainingbonus, elke roosterbonus, elke optiebonus, elke roosterbonus per spel en elk ander apparaat waar geld uit zou vloeien. team om te spelen.

Het is op dit moment ook niet relevant. De omstandigheden zijn veranderd. Het rookiecontract van Jackson is voorbij. Hij sloot het seizoen af ​​met een blessure waardoor hij voor het tweede jaar op rij meer dan een paar wedstrijden miste.

Ook andere langlopende quarterback-deals voor veel geld (zoals die aan Russell Wilson en Kyler Murray) zijn mogelijk waarschuwende verhalen geworden.

Zullen de Ravens nu hetzelfde aanbod doen? Gaan ze meer bieden? Bieden ze minder?

Zijn ze tevreden om Lamar de markt te laten testen onder de niet-exclusieve franchisetag? Zouden ze overeenkomen met het aanbod van iemand anders? Zouden ze bereid zijn om in plaats daarvan een paar keuzes in de eerste ronde te maken? Zouden ze hem ruilen voor iets minder dan twee?

Dit zijn nu de belangrijke vragen. Opnieuw horen (en waarschijnlijk opnieuw) dat hem $ 133 miljoen volledig gegarandeerd werd aangeboden bij de ondertekening, betekent niets op zichzelf, en het betekent nog minder gezien het verstrijken van de tijd.

Dus tenzij Lamar of de NFL Players Association of de Ravens bereid zijn om de volledige inhoud van aanbiedingen die zijn gedaan bekend te maken, is het voor niemand mogelijk om een ​​deal goed of slecht, eerlijk of oneerlijk, bevredigend of onbevredigend te noemen. Hoewel dat mensen er niet van weerhoudt om onvolledige feiten over de onderhandelingen, verleden of heden, te rapporteren, moeten degenen die de informatie zien, onthouden dat er geen manier is om de volledige deal te beoordelen zonder de volledige deal te kennen (spoiler alert).

Rapport duikt weer op dat Lamar Jackson $133 miljoen volledig gegarandeerd afwees, oorspronkelijk verschenen op Pro Football Talk