Hailey Bieber debuteert met dramatische bob voor 2023: 'Oeps'

23 Jan 2023

Hailey Bieber debuteert met dramatische bob voor 2023: 'Oeps'

Hailey Bieber heeft net haar kapsel veranderd. (Foto: ANGELA WEISS/AFP via Getty Images)

Het lange haar van Hailey Bieber is niet meer. Het model heeft net haar eerste knipbeurt van 2023 gemaakt en het is een grote verandering.

Zaterdag liet de oprichtster van Rhode Skin een vers geknipte bob zien via haar Instagram Story. "Oeps," schreef ze bij de spiegelfoto, gevolgd door een knipbeurt-emoji.

De 26-jarige volgde de spiegelfoto met een selfie, waarop ze liet zien dat haar pas geschoren lokken langs het midden van haar nek scheren. Ze combineerde de look met een zonnebril met een klein montuur, een grijze ronde hals en een zwart leren jack.

Hailey Bieber debuteert met korter haar op Instagram. (Foto: Hailey Bieber/Instagram)

Bieber is een bekende trendsetter op het gebied van beauty. De vrouw van Justin Bieber staat bekend om haar geglazuurde donutnagels, een van de grootste nageltrends van 2022.

Hailey Bieber debuteert met korter haar op Instagram. (Foto: Hailey Bieber/Instagram)

De laatste keer dat het model met korte lokken wiegde, was voor een Allure-cover van mei 2022. Op de afbeelding draagt ​​Bieber een nat ogende roze bob.

Khloé Kardashian was fan van de look. De realityster reageerde met "Ohhhhhhhhhhhhh" en "Wooooowwwwwww", gevolgd door een vlaag van hart-oog emoji's.

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

Maar Bieber gaat verder dan alleen lang haar in 2023. Het is acht maanden geleden dat het model een 'ministroke' kreeg, formeel bekend als voorbijgaande ischemische aanval of een TIA.

Bieber zei dat het "absoluut het engste was dat ik ooit heb meegemaakt" toen ze vertelde over de beroerte-achtige symptomen die ze in maart ervoer. Toen ze nog maar 25 jaar oud was, was ze bang dat ze nooit over het trauma heen zou komen.

"Het was heel beangstigend en schokkend om iets te ervaren waar ik geen controle over had en dat het in mijn lichaam gebeurde. Ik wilde ook niet dat het me zou veranderen in het type persoon dat de hele tijd ergens bang voor zou zijn slechte gebeurtenis omdat ik worstel met die angst, gewoon in het algemeen al," zei ze in de podcast The Run-Through with Vogue.

"Ik worstelde met een beetje PTSS, net zoals de angst dat het misschien nog een keer zou gebeuren. En het was gewoon een gevoel dat ik het gevoel had dat ik dat nooit meer wilde meemaken. Ik bedoel, het was zo angstaanjagend, zo schokkend, zo verwarrend op elke manier die je maar kunt bedenken."

“Ik ben zo dankbaar en dankbaar voor alle geweldige doktoren en verpleegsters die voor me hebben gezorgd”, vervolgde ze. "Bedankt aan iedereen die contact heeft opgenomen met goede wensen en zorgen, en voor alle steun en liefde."

Wellness, ouderschap, lichaamsbeeld en meer: ​​maak kennis met de persoon achter de hoo met de Yahoo Life-nieuwsbrief. Meld u hier aan.