De kinderen North en Chicago West van Kim Kardashian deelden zojuist hun kenmerkende smoothie, inclusief ijslolly's en wafels

23 Jan 2023

De kinderen North en Chicago West van Kim Kardashian deelden zojuist hun kenmerkende smoothie, inclusief ijslolly's en wafels

De kinderen van Kim Kardashian maken een heel ongebruikelijke smoothie. (Foto: MICHAEL TRAN/AFP via Getty Images)

North West en haar zus Chicago West werken aan hun smoothieskills.

Kim Kardashian heeft zojuist een nieuwe video gedropt op het gedeelde TikTok-account van Kim en North, waarin haar 9-jarige dochter haar 5-jarige dochter instrueert hoe ze een smoothie moet maken.

"Vandaag maak ik mijn smoothie!" roept Chi terwijl haar oudere zus naar de lijst met interessante en gevarieerde ingrediënten bladert.

“Wat wil je in je smoothie Chi?” Noord vraagt.

De recente jarige - die vierde met alles wat met roze en Hello Kitty te maken heeft - zegt dat ze Bomb Pop-ijslolly's, bevroren drakenfruit, bevroren ananas en "wat Eggo-wafels om het zoet te maken" wil.

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

Eén ingrediënt dat Chicago weigerde, was een tomaat, waardoor de smoothie misschien over de rand is gegaan.

Het zusterduo transporteert vervolgens hun brouwsel naar een andere kamer, waar Chi opgewonden zingt "ga de blender mixen!" voordat je een handvol regenboogsnoepjes toevoegt aan haar smoothiemix.

"Geen hagelslag meer!" North waarschuwt voordat de blendercontainer uit de handen van Chicago wordt genomen door de zus van Selena Gomez en de bekende North West-vriend, Gracie Teefey.

Het eindproduct wordt vervolgens overgoten met meer regenboogsnoepjes voordat het wordt geproefd en tot winnaar wordt uitgeroepen.

De Kardashian West-kinderen hebben een grote smoothie- en milkshake-kick gemaakt. De dag ervoor was North bij haar zus en haar 3-jarige broer Psalm in hun keuken om milkshakes te maken.

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

Dit keer koos het trio van broers en zussen voor Cool Whip topping, Malk (een alternatief voor melk), chocoladesiroop en regenboogsnoepjes in hun lekkernijen.

North lijkt het leuk te vinden om TikTok-tutorials en transformatievideo's te maken. Eerder deze maand ging de oudste dochter van Kanye West viraal voor een op "Bound 2" geïnspireerde TikTok-video waarin de 9-jarige make-up gebruikte om in haar vader te veranderen terwijl ze naast haar moeder stond.

Hoewel North vaak op TikTok post, bevestigde Kardashian in een recent interview met Angie Martinez op haar IRL Podcast dat de app alleen toegankelijk is via haar telefoon. Op die manier kan ze North beschermen tegen kwetsende dingen in de media.

"Als er dingen uitvallen, bescherm ik bijvoorbeeld dingen in huis tot tv's en de inhoud," zei Kardashian. "Als ze niet weten wat er wordt gezegd of wat er in de wereld gebeurt, waarom zou ik ze dan ooit die energie geven?"

Wellness, ouderschap, lichaamsbeeld en meer: ​​maak kennis met de persoon achter de hoo met de Yahoo Life-nieuwsbrief. Meld u hier aan.