De handel van Aaron Rodgers kan een rimpeleffect hebben dat van invloed is op het laagseizoen van Bears

23 Jan 2023

De handel van Aaron Rodgers kan een rimpeleffect hebben dat van invloed is op het laagseizoen van Bears

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

Rodgershandel kan rimpeleffect hebben dat de plannen van Bears beïnvloedt die oorspronkelijk verschenen op NBC Sports Chicago

Er is een kans dat de laatste wedstrijd van Aaron Rodgers als Green Bay Packer op Soldier Field plaatsvond op 4 december, toen hij Bears-fans groette na een 28-19 overwinning in week 13.

Zaterdag meldde Adam Schefter van ESPN dat het vooruitzicht dat de Packers Rodgers dit laagseizoen verhandelen "een reële mogelijkheid" is. Als Rodgers inderdaad zijn laatste wedstrijd in groen en goud heeft gespeeld, zou zijn vertrek een impact kunnen hebben op een cruciaal laagseizoen voor de divisierivaal die hij sinds 2008 in handen heeft.

The Bears sloten het seizoen af ​​op 3-14 en zijn de nummer 1 in de NFL Draft 2023. General manager Ryan Poles zei dat quarterback Justin Fields zijn starter zou zijn in 2023 en dat hij "weggeblazen" zou moeten worden om een ​​quarterback op nummer 1 te krijgen.

De Polen verwachten dat quarterback-behoeftige teams eind maart op zijn deur zullen kloppen om te ruilen voor de oogst.

Maar Rodgers, Derek Carr, Lamar Jackson, Tom Brady en de rest van de ervaren quarterback-carrousel buiten het seizoen zullen bepalen hoeveel en welke teams de Halas Hall-telefoonlijnen verbranden nadat ze het neusje van de zalm van de veteranen hebben geslagen.

Er zijn twee soorten quarterback-behoeftige teams: degenen die denken dat ze een quarterback verwijderd zijn van de strijd en degenen die vanaf de basis beginnen. De laatste - denk aan Texans, Colts, Panthers - zullen geen logische bestemmingen zijn voor een 39-jarige Rodgers, die ergens heen wil gaan met realistische titeldromen en niet de laatste jaren van zijn carrière in het vagevuur van de NFL wil doorbrengen.

De Jets, Raiders, Commanders en Saints lijken de meest waarschijnlijke kanshebbers voor Rodgers, Carr en Brady.

Het team of de teams die overeind blijven wanneer de muziek stopt, zullen wanhopig zijn om een ​​quarterback te vinden die tien keer zo hoog is.

GERELATEERD: Onderzoek naar potentiële vrije agentdoelen van Bears op sleutelposities

Vanuit waar we half januari zitten, lijkt het waarschijnlijk dat de Colts en Texanen uiteindelijk een biedingsoorlog zullen voeren om te zien wie naar nummer 1 zal springen om CJ Stroud of Bryce Young op te stellen.

Verhaal gaat verder

Maar sluit de mogelijkheid niet uit dat een nepmededinger Rodgers misloopt -- mochten de Packers hem ruilen -- en besluit dat het nu tijd is om een ​​grote stap te zetten voor een franchise quarterback in de draft.

>

De Raiders zitten op nummer 7, de Panthers op nummer 9, de Jets op nummer 13 en de Commanders op nummer 16.

De Jets hebben fantastisch werk geleverd door een jonge, getalenteerde selectie op te bouwen die eruitziet als een kanshebber. Maar het is duidelijk dat ze naar Zach Wilson hebben gesnuffeld en nu een geschikte optie onder het centrum moeten vinden die hun titeldromen niet zal torpederen. Dat zou Mike White kunnen zijn. Als Rodgers beschikbaar komt, lijken de Jets de beste potentiële landingsplek voor de in de schijnwerpers beluste, aandachtsliefhebbende superster.

Maar wat als Rodgers niet ontroerd is, Carr naar Washington gaat en Brady naar Las Vegas? Als de Jets echt geloven dat ze al het andere hebben dat nodig is om te strijden voor een titel, zouden ze kunnen kijken naar een vergelijkbaar resultaat als de 49ers in 2021 toen ze van nr. 12 naar nr. 3 gingen om Trey Lance op te stellen.

p>

De opmars van de Bears naar nummer 13 is waarschijnlijk niet aantrekkelijk voor Polen, tenzij de trekkracht enorm is.

Maar dat is slechts een voorbeeld van hoe een Rodgers-handel, of die nu werkelijkheid wordt of niet, een rimpeleffect kan creëren dat onwaarschijnlijke teams in het bieden op de nummer 1-keuze brengt.

Dit eindigt waarschijnlijk allemaal met Rodgers terug in Green Bay in 2023. Maar de Bears zullen ongetwijfeld zeer geïnteresseerd zijn in hoe de sage buiten het seizoen in Green Bay zich ontvouwt - om meer dan één reden.

Klik hier om de Under Center Podcast te volgen.

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

Downloaden

Download MyTeams vandaag nog!