Bindi Irwin viert moeder Terri Irwin met 'onverjaardag' post

23 Jan 2023

Bindi Irwin viert moeder Terri Irwin met 'onverjaardag' post

Bindi Irwin viert de "onverjaardag" van haar moeder Terri met een lieve Instagram-post. (Foto: Getty Images)

De familie Irwin viert de kleine dingen.

Op 20 januari deelde Bindi Irwin een ontroerende Instagram-post voor haar moeder, Terri Irwin, waarin ze wat liefde betoonde aan de 58 en op haar halve verjaardag.

“In onze familie vieren we halve verjaardagen en noemen ze ‘onverjaardagen’”, legt de Australische televisiepersoonlijkheid uit. “Het is zo'n mooie herinnering dat elke dag een geschenk is. Gelukkige verjaardag voor mijn mooie mama. Mam, je verlicht de wereld met je vriendelijke hart. Ik hou van je, voor altijd."

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

Bindi en haar moeder hebben veel liefde gekregen in de commentarensectie.

“De koninklijke familie van Australië! Nou, Bindi is zeker een prinses waar Disney jaloers op zou zijn. Houd van je familie en stuur je altijd alle vredesgebeden en vele zegeningen”, schreef een Instagram-gebruiker.

“Liefs Terri! Ze verdient het zeker om gevierd te worden! En je ketting is prachtig!” een ventilator toegevoegd.

Op de foto draagt ​​Bindi een halsketting met een foto van haar overleden vader, de Australische natuurbeschermer en tv-presentator Steve Irwin. Zijn 24-jarige dochter heeft manieren gevonden om hem (en haar moeder!) te vieren door middel van een schattig ritueel met haar dochter, Grace Warrior.

In augustus 2022 plaatste de Australische tv-persoonlijkheid een schattige video van haar eenjarige dochter die knuffelt met een foto van Steve en Terri in de dierentuin.

'Tranen in mijn ogen als ik deze video deel', schreef ze bij het bericht. "We noemen mijn mama en papa, Bunny en opa Crocodile with Grace. Ze houdt zielsveel van ze (en koala's). Bij elke wandeling in de dierentuin zoekt ze naar foto's van haar grootouders en het is buitengewoon mooi."

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

Bindi beschouwt haar overleden vader als de 'beschermengel' van haar dochter. In september 2022 deelde Bindi een throwback-foto en schreef: "Opa Crocodile, ik weet dat je de meest ongelooflijke grootvader zou zijn geweest omdat je zo'n buitengewone vader was. Bedankt dat je een geweldige beschermengel voor Grace bent."

p> Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

Steve stierf in 2006 na een tragische ontmoeting met een pijlstaartrog toen Bindi nog maar acht jaar oud was.

Sinds zijn dood heeft de familie zijn nalatenschap als natuurbeschermer overgenomen. Samen runnen ze de Australia Zoo en de liefdadigheidsinstelling die hij in 2002 oprichtte, Wildlife Warriors, die geld inzamelt voor natuurinitiatieven.

Wellness, ouderschap, lichaamsbeeld en meer: ​​maak kennis met de persoon achter de hoo met de Yahoo Life-nieuwsbrief. Meld u hier aan.